دانستنی ها

10 فعالیت جالب برای نوزاد تازه متولد شده

فعالیت جالب برای نوزاد

دنیای نوزادان چیزی فراتر از غذا دادن، آروغ زدن و مدفوع است! با این 10 فعالیت جالب برای نوزاد از بودن با نوزادتان بیشتر لذت ببرید. هنگامی که نوزاد شما به دنیا می آید، هیچ چیز نمی تواند از شادی والدینی که به تازگی پدر مادر شدند، فراتر رود. هنگامی که غافلگیری و لذت اولیه به یک روال روزمره تبدیل می شود، ممکن است مراقبت از نوزاد تازه متولد شده تبدیل به یک کار یکنواخت شود. در این زمان، فعالیت ها و کارهای خاصی وجود دارد که می توانید با انجام آنها حس خوبی به دست بیاورید و از مادر شدن لذت ببرید.

در ماه های اولیه، نوزاد بیشتر به شما وابسته می شود. بنابراین، روش ارتباط شما با او در این زمان، نقش مهمی در رشد کلی فرزندتان دارد.

این مطلب را بخوانید تا در مورد برخی از فعالیت های سرگرم کننده ای که می توانید با نوزاد خود انجام دهید، به شما توضیح دهیم. با بیبی لوکس تا پایان مقاله همراه باشید.

10 فعالیت جالب برای نوزاد تازه متولد شده

اگر فکر می کردید که نوزاد تازه متولد شده شما فقط برای وعده های غذایی می خوابد و بیدار می شود، اشتباه می کردید؛ او نیاز به فعالیت های دیگر نیز دارد که در ادامه اشاره می کنیم.

1. روز نوزاد

برای گردش با نوزاد خود برنامه ریزی کنید. لازم نیست یک مکان دور باشد، یک پارک نزدیک یا هر محیط طبیعی خوب است، بگذارید نوزادتان از فضای سبز لذت ببرد و هوای تازه را حس کند.

حتی اگر نوزاد کوچک تر از آن باشد که بتواند بازی کند، ممکن است از دیدن محیط رنگارنگ و بازی کودکان دیگر واقعا لذت ببرد.

همچنین شرایط خوبی برای شما و فرزندتان برای فرار از روال روزمره خواهد بود. نوزاد را به اندازه کافی بپوشانید تا مطمئن شوید که احساس سرما نمی کند.

2. موسیقی درمانی از فعالیت جالب برای نوزاد

همه نوزادان تمایل زیادی به موسیقی دارند. ملودی ها بر نوزادان اثر آرام بخشی دارند و می توانند حافظه و همچنین مهارت های ذهنی آن ها را تقویت کنند. سبک های مختلف موسیقی را زمانی که عزیز شما بیدار است پخش کنید و ببینید کدام موسیقی او را آرام می کند و کدام یک او را آزار می دهد.

برخی از موسیقی ها ممکن است او را شارژ کنند در حالی که برخی او را به خواب می برند. حضور در کنار نوزاد، هنگام پخش موسیقی ضروری است. صدای شما ممکن است این مزایا را بیشتر کند. آواز بخوانید و نوزاد خود را نیز تشویق کنید که این کار را انجام دهد!

موسیقی افزون بر شاد کردن نوزاد، به آرامش شما نیز کمک می کند. پخش مکرر موسیقی آهسته و ملایم می تواند نوزاد شما را آرام کند و تنفس عمیق تر را تقویت کند.

فعالیت جالب برای نوزاد

3. حرکات نوزاد خود را ضبط کنید

هر لحظه با نوزاد منحصر به فرد است و هرگز برنمی گردد، پس مطمئن شوید که آن ها را ثبت کرده اید. لحظات خاص نوزاد خود را از طریق عکس یا فیلم ثبت کنید. از لوازم جانبی و وسایل مختلف استفاده کنید تا نوزاد را سرگرم کنید.

لباس خاصی تن نوزاد کنید، مدل موی متفاوتی را امتحان کنید. فرزند شما کاملاً از این توجه لذت خواهد برد. با همسر، نزدیکان و عزیزان تان نیز با نوزاد عکس بگیرید. وقتی فرزند شما بزرگ شد تماشای این ها با هم، برایش شگفت انگیز خواهد بود.

4. عاطفه

این یک بازی فوق العاده برای بازی با نوزاد است. وقتی نوزاد شما بیدار و بازیگوش است، او را در آغوش بگیرید و سعی کنید با حرکات مختلف با او صحبت کنید.

زیر و بم صدای خود را تغییر دهید. از دیدن واکنش نوزاد به حرکات خود شگفت زده خواهید شد. این به نوزاد شما کمک می کند تا احساسات را بیاموزد و تشخیص دهد همچنین دامنه توجه فرزندتان را افزایش می دهد.

این فعالیت می تواند به نوزاد شما در شناسایی اولیه زبان کمک کند و راهی عالی برای تقویت پیوند با شماست.

5. دالی بازی از فعالیت جالب برای نوزاد

با نوزاد خود دالی بازی کنید اما نه به طور معمول. صورت خود را پشت دست یا پارچه ای پنهان کنید. نام او را صدا بزنید یا سوت بزنید یا هر نوع صدای دیگری ایجاد کنید.

نوزاد صدای شما را می شناسد و سعی می کند بفهمد از کجا می آید. این فعالیت می تواند هوشیاری او را افزایش دهد. وقتی نوزاد، شما را پیدا کرد، او را بردارید و با عشق بغل کنید. این یک پیوند عاطفی شاد ایجاد می کند.

به عنوان یک هشدار، خیلی از نوزاد خود دور نباشید. همیشه در فاصله ای باشید که در صورت افتادن نوزاد یا صدمه دیدن، بتوانید او را بلند کنید. اگر نوزاد هنوز نمی تواند شما را در اتاق دنبال کند، نگران نباشید. چشمان نوزاد هنوز در حال رشد است تا زمانی که بتواند در چهار تا شش هفته اول تمرکز کند.

6. فعالیت هماهنگی

نوزاد خود را با اسباب بازی ها و چیزهای رنگارنگ آشنا کنید. اسباب بازی های رنگارنگ مختلف را درست بالای تخت یا گهواره نوزاد آویزان کنید.

هنگام لمس، آن ها باید صدای آرامش بخش ایجاد کنند یا شکل خود را تغییر دهند یا روشن شوند. به نوزاد خود کمک کنید تا با دست یا انگشت پا به این اسباب بازی ها برسد و به او نشان دهید که چقدر جالب است.

نوزاد به زودی هماهنگی دست ها، چشم ها و انگشتان پا را و سپس تنهایی بازی کردن را نیز یاد می گیرد.

7. شبیه سازی حس ها

بگذارید نوزاد همه چیز را احساس کند. در هیچ فعالیتی که با نوزاد انجام می دهید عجله نکنید.

اگر نوزاد را حمام می کنید، به او اجازه دهید آب بپاشد و با آن بازی کند. اگر در شیر دادن هستید، بگذارید شیشه شیر یا سینه ی مادر را حس کند.

این کار به نوزاد، امکان درک حواس مختلف را می دهد، چنین یادگیری برای رشد کلی ذهنی، جسمی و عاطفی او ضروری است.

فعالیت جالب برای نوزاد

۸. معرفی چیزهای جدید

درست مثل شما، کودک شما نیز از تکرار متنفر است و برای سرگرمی نیاز به چیزهای جدید دارد. به یاد داشته باشید که این فعالیت های تازه پایه و اساس شناخت کودک است. کودک خود را به اطراف خانه و محیط داخل خانه ببرید و چیزهایی را نشان دهید که غیر خطرناک و ایمن هستند. بگذارید نوزاد اشیاء را نگاه کند و احساس کند. این یک احساس فوق العاده برای کودک شما و همچنین راهی برای افزایش قدرت حافظه او است.

9. داستان گفتن از فعالیت جالب برای نوزاد

البته كودك شما نمی تواند داستان شما را بفهمد اما با این وجود بخوانید. با اجرای همین مطلب با حرکات مختل، یک داستان بخوانید یا بگویید. انگشتان پا، انگشتان دستتان را لمس کنید، شکم او را خم کنید. در حین تعریف داستان بازی کنید.

10. با کودک خود برقصید

مطمئناً کودک شما نمی تواند برقصد اما مطمئناً می تواندبه موسیقی گوش دهد. کودک خود را در آغوش خود بگیرید و چند قدم ساده را امتحان کنید. مراقب گردن کودک خود باشید و همیشه دست خود را پشت گردن کودک نگه دارید. این فعالیت به طور قطع می تواند شما و کودکتان را باطراوت کند. وقتی با کودک یا نوزاد متولد شده خود مشغول فعالیت می شوید، به او کمک می کند تا ضمن لذت بردن بیشتر، سریعتر یاد بگیرد. در صورتی که کودک شما به اکثر موارد فوق پاسخ ندهد یا زیاد گریه کند، حتماً این موضوع را با پزشک کودک در میان بگذارید.

خلاصه مقاله

نوزاد تازه متولد شده نیاز به فعالیت های دیگری هم دارد. می توانید با او به پارک بروید، موسیقی آرامش بخش را پخش کنید، لحظات خاصش را ثبت کنید، با او دالی بازی کنید و با او حرکات مختلفی انجام دهید تا پیوند عاطفی شادی بین شما و فرزندتان ایجاد شود. همچنین باید همیشه در فاصله ای باشید که در صورت افتادن نوزاد یا صدمه دیدن، بتوانید او را بلند کنید.

این متن به شما نحوه ارتباط و برقراری ارتباط با نوزاد خود را آموزش می دهد. شامل فعالیت هایی مانند معرفی اسباب بازی های رنگارنگ، شبیه سازی حس ها، معرفی چیزهای جدید، داستان گفتن برای نوزاد و با کودک خود برقصید است. هدف این فعالیت ها افزایش هماهنگی نوزاد با دست ها، چشم ها و انگشتان پا و رشد کلی ذهنی، جسمی و عاطفی اوست.

 

دیدگاهتان را بنویسید