دلایل پس دادن پوشک نوزاد : نم پس دادن پوشک نوزاد و کودک یکی از بدترین ترس های مادران است؛ وقتی که لباس، کمر و از آن بدتر حتی شما هم کثیف می شوید. این مشکل معمولا از قسمت پشت پوشک ایجاد می شود چون معمولا پوشک خوب به کمر کودک نمی چسبد.
برای جلوگیری از نم پس دادن پوشک، ابتدا نیاز است علت پس دادن پوشک نوزاد را تشخیص دهید تا بتوانید بهترین اقدام برای رفع این مشکل را انجام دهید. این که چرا پوشک بچه نم میده سوالی است که مادران زیادی در صدد رفع آن هستند. در این مقاله از بیبی لوکس به بررسی علت علت نم دادن پوشک نوزاد و کودک می پردازیم تا این چالش به صورت همیشگی برای شما حل شود.
راه های جلوگیری از نم پس دادن پوشک کدام اند؟
در ادامه راه های جلوگیری از نم پس دادن پوشک نوزاد را معرفی کردهایم.
۱- سایز مناسب را انتخاب کنید
سایز پوشک ها بر اساس وزن مشخص می شود و از آنجایی که هیچ کودکی شبیه دیگری نیست، بین سایزهای مختلف ، کمی همپوشانی وجود دارد. در اغلب موارد کودکتان در همان محدوده وزنی سایزی که استفاده می کنید است.
۲- اطمینان از اندازه بودن پوشک
وقتی سایز پوشک اندازه باشد، ظاهر آن صاف و اندازه آن متناسب با اندام کودک خواهد بود. این موارد را هم چک کنید:
- پوشک تا کمر کودک و ناف را بپوشاند.
- کش پوشک اطراف ران را به خوبی بپوشاند. بعد از پوشاندن پوشک، انگشتانتان را اطراف کش بچرخانید تا مطمئن شوید در جای مناسب قرار گرفته باشد. اگر کش اطراف ران، داخل پوشک بماند، پوشک نم پس می دهد.
- نوار چسب پوشک باید به طور قرینه روی قسمت رنگی جلوی پوشک چسبانده شود. پوشک کودک انعطاف پذیر است تا برای اندام های مختلف و حرکات همه ی کودکان مناسب باشد.
۳- نشانه های کوچک بودن پوشک
نشانه های کوچک بودن پوشک کودک:
- پوشک ناف کودک را کامل نمی پوشاند.
- قرمز یا عرق سوز شدن پای کودک که می تواند نشانه ی تنگ بودن پوشک باشد.
- پوشک کاملا خیس می شود.
چه زمانی از پوشک سایز بزرگتر استفاده کنیم؟
پوشک های بزرگ ظرفیت جذب بیشتری دارند چون حاوی مواد جاذب بیشتری هستند. همچنین ممکن است پوشک به دلیل بزرگ بودن نم پس دهد. مطمئن شوید که پوشک به خوبی اطراف کمر و ران ها را پوشانده. برای این کار انگشتانتان را دور کمر و ران ها بچرخانید تا مطمئن شوید پوشک گشاد نیست و فضای خالی به جا نمانده باشد. اگر ترجیح می دهید که از پوشک راحت تر و کمی بزرگتر استفاده کنید، باید بدانید که ممکن است ادرار کودک قبل از جذب شدن توسط مواد جاذب، از پوشک بیرون بزند.